VI LAGER VERDENS BESTE GITARSTROPPER, KAMERASTROPPER OG LOMMEBØKER.
Moteriktige, solide, produsert i U.S.A.etter høye etiske standarder. .
HOS COUCH LAGER VI VERDENS BESTE GITARREIMER.
Her kan du kjøpe elegante og ekstra holdbare, amerikanskproduserte gitarreimer og kamerareimer i kunststoff fra Couch.

Vi bestreber oss på å bruke 25 % resirkulerte materialer i produktene våre.

Vi tilbyr markedets beste gitarreimer inkludert håndlagede, tilpassede gitarreimer, vegan-gitarreimer, vinylgitarreimer, vintage gitarreimer og andre kule, elegante gitarreimer. Produktene våre har en rekke tøffe stiler og farger og prisene er lave uten å gå på akkord med kvaliteten.

Pynt opp gitaren din med en håndlaget vegan-gitarreim som er mye mer original enn de masseproduserte reimene og mer holdbare enn designerreimene.

Våre vegan-reimer er langt mer holdbare enn reimer av lær og er blant de sterkeste stroppene for elektriske og akustiske gitarer på markedet. Hos Couch har vi designet og rock-testet reimene våre på scenen i årevis for å sikre at de tåler de samme øvelsene, spillejobbene og showene som du.

Vi bruker kun den fineste vinyl fra bil- og møbelindustrien, inkludert sjeldne 30-40 år gamle resirkulert vintage vinyl som opprinnelig ble brukt til innredningen i VW Bobler fra 70-tallet, Mercedeser fra 80-tallet, Pontiac GTO-er fra 60-tallet og amerikanske Cadillac hardtops. Couch Guitar Straps er blitt brukt av ulike artister, inkludert Beck, Mastodon, John Cale i Velvet Underground, Tegan & Sara, Alkaline Trio, Earth Crisis, Blondie, Sublime og Wilco. Vi sender direkte fra fabrikken til kunder verden over hver eneste dag.

Couch-reimer er produsert siden 1999 av gitarspillere i et arbeidervennlig miljø i Downtown Los Angeles, USA, så du kan være trygg å at din gitarreim, lommebok, kamerareim eller vegan-belte ikke bare ser flott ut og har riktig pris, men også har god karma.

Vis veien. Rock Couch gitrarreimer siden 1999

Vi inviterer deg til å ta en tur innom vår nettside for mer informasjon. Alt innhold på siden er på engelsk. Vi ber om at all korrespondanse foregår på engelsk.. Klikk her for å besøke oss!